Dny plné gymnastiky

09.11.2023

V termínu od 23. do 25. října 2023 se na Základní škole Aleše Hrdličky v Ostravě konaly Dny plné gymnastiky, kterých se účastnili žáci prvního i druhého stupně. Tato skvělá akce byla financována díky dotacím města Ostravy a nabídla žákům nejen možnost zapojit se do zajímavých sportovních aktivit, ale také se pobavit a zlepšit své pohybové dovednosti. 

Dny plné gymnastiky byly pro žáky skvělou příležitostí se seznámit s gymnastikou a vyzkoušet si různé disciplíny tohoto sportovní odvětví. V průběhu třídenní akce si mohli žáci sami vyzkoušet dětskou kladinu, bradla a cvičení na air track. Tyto aktivity nejen posilují svalstvo a zlepšují rovnováhu, ale také rozvíjí koordinaci a pohybovou obratnost. 

Celá událost byla velkým úspěchem a zanechala u žáků nezapomenutelné zážitky. Děkujeme městu Ostrava za podporu této fantastické akce a těšíme se na další sportovní události na naší škole. 

Doufáme, že Dny plné gymnastiky se stanou tradiční akcí na ZŠ Aleše Hrdličky a že budou motivovat naše žáky ke zdravému životnímu stylu a aktivnímu pohybu.